Skip to content

OVER ONS Ervaar

landmann logo

ONZE PRODUCTEN Kwaliteit

De Barbecue Outlet heeft een showroom met een uitgekiend assortiment barbecues, accessoires en benodigdheden van Landmann, een Duitse topproducent die met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren per jaar wereldwijd tot de marktleiders in deze branche behoort. 

Landmann werd opgericht in 1966 en onderscheidt zich door innovatieve ontwerpen waarin design en functionaliteit hand in hand gaan met oerdegelijk vakwerk. Door pers en consumenten worden barbecues van Landmann doorlopend hoog gewaardeerd vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Landmann – Your World of BBQ

KOLEN BARBECUES

KOLEN BARBECUES

GAS BARBECUES

GAS BARBECUES

SMOKER BARBECUES

SMOKER BARBECUES

COMPACTE BARBECUES

COMPACTE BARBECUES

ONZE FILOSOFIE Onderscheid

De Barbecue Outlet is een gezellige showroom waar je op je gemak kunt rondkijken en waar we voor je klaar staan om vragen te beantwoorden en duidelijke informatie te geven. Wij hebben geen agressieve verkopers die targets moeten halen en ook geen ongeïnteresseerde dozenschuivers. Wij willen klanten een plezierige winkelervaring bieden met goede producten, aantrekkelijke prijzen en uitmuntende service.

ONZE LOCATIE Tussen de mensen

De Barbecue Outlet heeft geen indrukwekkend pand in een complex aan de rand van de bebouwde kom. We zitten nog gewoon in een (ruime) winkel, midden tussen de mensen in een woonwijk. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (A15, knooppunt Vaanplein, afslag Ahoy/Zuidplein), dat wel. Met gratis parkeren voor de deur. Jouw voordeel merk je in onze prijzen, want je hoeft niet mee te betalen aan torenhoge huur en bijkomende kosten.

Bezorgservice

Alle artikelen kunnen naar keuze thuisbezorgd of in de winkel afgehaald worden. De gemiddelde levertijd bedraagt maximaal 2 tot 3 werkdagen. Kleine pakketten versturen wij met Post.nl of DPD. Voor grotere pakketten maken wij gebruik van een eigen bezorgdienst. Voor bestellingen tot €50,00 brengen wij €7,50 bezorgkosten in rekening. Bij bestellingen vanaf €50,00 is standaardbezorging gratis.

Montageservice

Woon je in Rotterdam of omgeving, dan kan je gebruik maken van onze montageservice. Een medewerker van De Barbecue Outlet bezorgt de bestelling, monteert deze voor je op afspraak (desgewenst ook in het weekend) en geeft een beknopte uitleg over de bediening. Wij brengen hiervoor een vergoeding in rekening van €50,00 (inclusief voorrijkosten).